KOLOFON FORLAG AS
KOLORITT FORLAG AS

Nedre Slottsgate 5
0157 Oslo
Telefon: 22 82 51 00
Telefaks: 22 82 51 01
E-post:post@kolofonshop.no


Bli med på en reise sammen med Jarle og reisevennen Betsy (bilen) gjennom hele det afrikanske kontinentet, hjem til Norge. Jarle Auset har bygd en spesialutgave av en Land Rover Defender, slik at det har vært mulig å bo og leve i bilen i flere år.

Reisen starter i Sør Afrika og tar deg gjennom det sørlige Afrika, før den går østover og opp til pyramidene i Sudan. Der snur plutselig Jarle og reiser sørover til Sør-Afrika igjen for et lite sykehusbesøk før han reiser opp til Vest-Afrika. Totalt 43 afrikanske og et titalls land i Europa ble besøkt. En reise som varte i to og et halvt år på 12.000 mil med utrolig varierende veidekke. Det var alt fra nylagte, asfalterte motorveier til dype, gjengrodde jungelstier.

I alt fjorten venner ble med på små etapper i dette eventyret som startet på det afrikanske kontinentets sørligste spiss og endte opp på Europas nordligste, Nordkapp.

En utrolig reise, med utallige opplevelser og uventede forviklinger. Boken er krydret med 750 vakre og morsomme bilder av mennesker, dyr, byer, natur og selvfølgelig alle personene som møtte dette prosjektet cape2cape. På en slik reise møter du mennesker i situasjoner som ikke er vanlig på ordinære charterturer, og det kjøres på steder som ikke står i noen brosjyrer. Vi ønsker deg en riktig god og fornøyelig reise.