KOLOFON FORLAG AS
KOLORITT FORLAG AS

Nedre Slottsgate 5
0157 Oslo
Telefon: 22 82 51 00
Telefaks: 22 82 51 01
E-post:post@kolofonshop.no


Det begynte med Hennes Corner …

Henrik Aasbø (1957) er født og oppvokst i Rindal. Etter videre skolegang på Melhus og i Trondheim, gikk ferden etter hvert til Surnadal og senere Kristiansund.

I snart 25 år har han nå bodd på Langhus i Ski, men ferierer hver sommer på indre Nordmøre, der fiske i fjorden og turer i fjellet er faste høydepunkt. Til dels bokstavelig talt.

Han har spilt fotball for Sportsklubben Troll i to perioder, Rindal (før sammenslåingen), Falken, Surnadal, Bæverfjord, Bøfjord, Frei og Braatt. Som trener har han virket i Rindal, Surnadal, Bæverfjord, Braatt, Frei, Bøfjord, Ski, Ås og Huk
– i alle aldersklasser, for begge kjønn og på de fleste nivåer.

I yrkeslivet har han bakgrunn fra skifabrikk, sportsforretning, varelager, barnehager og andre institusjoner. Men han har først og fremst vært journalist i over 30 år, i både dagsaviser og fagpresse, de siste ti årene som frilans.

I godt voksen alder har han løpt over 100 maraton, de fleste som medlem av Rindals-Troll, senere Rindal IL.

Som skribent begynte han i Indre Nordmør, der han i flere sesonger hadde en fast kommentarspalte som het Hennes Corner. Boken du nå holder i hånden er således et slags comeback.

Senere har han vært sportsansvarlig i Nordmørsposten og Tidens Krav, redaktør i fagbladet Friidrett og ellers som frilansjournalist levert tekst og foto til aviser og fagblader over hele landet.

I denne boken serverer han noen morsomme historier fra idrettens verden, han kommer med sterke meninger om enkelte tema og han drar noen idretts- og fotballfaglige betraktninger.

Vet du ikke hvem Henne er? Da burde du kanskje lese denne boken, og der-med stifte et nytt bekjentskap …